Tervetuloa

Kahvilaan olette aina tervetulleita kahville ja kakulle. Kun haluatte ruokailla, suosittelemme lämpimästi, että teette etukäteisvarauksen vilkkaimman lomakauden aikana. Haluamme varmistaa, että kaikille vieraillemme on oma istumapaikka. Mikäli etukäteisvaraus on jäänyt tekemättä, voitte toki poiketa katsomaan, josko vapaata tilaa löytyy - teemme parhaamme palvellaksemme kaikkia, jotka haluavat vierailla luonamme. Varaus on helppo tehdä ja voi tarvittaessa peruuttaa 24h ennen vierailu.

Varaa Tästä!

 

Farmors Cafén ruokafilosofia perustuu aitoon ja maanläheiseen ruoanlaittoon. Menu vaihtelee päivittäin sesongin raaka-aineista mukaan. 

Cafébryggan on rauhallinen vierasvenesatama kylälahden pohjoispuolella, lyhyen kävelymatkan päässä Farmors Cafésta. Täältä löytyy päivä- sekä yöpysäköinti, satamakioski, sähkö, vesivessat ja suihku. 

Kesän aikana tulemme järjestämään pientä perheystävällistä ohjelmaa, muun muassa yhteislauluja, poniratsastusta ja Muumipeikon vierailuja, mahdollisuuksien ja viranomaisrajoitusten mukaan. Täällä kotisivulamme löydät kesän tapahtumat ja päivämäärät. Muista ystävällisesti etukäteisvarauksen jos olet kiinostunut vierailla kahvilassa tapahtuman yhteydessä.