Cafébryggan/Uutiset

Päivytyksiä vieraslaiturista ja Farmors Caféhen liittyviä tapahtumia:

Voit myös seurata menoa ja meininkiä Facebook -sivuillamme.

Cafébryggan

Olemme iloisia voidessamme olla mukana Smart Marina ja Interreg Baltic hankkeessa, jossa tavoitteena on kestävien, ympäristöystävällisten ja hyvintoimivien ratkaisujen saaminen Itämeren satamiin. Tämän kesän aikana tulemme saamaan satamaan lisää palveluita, mm. saniteettitilat ja jätteiden kierrätyspisteet. Lisäksi meillä on toiminnassa Suomen ensimmäinen veneparkki, jossa satamamaksun voi helposti suorittaa Easypark tai Parkman sovelluksella. Sataman varsinaiset avajaiset ovat kesän 2021 alussa (myöhästyminen coronan takia) mutta teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että palvelut saataisiin käyttöön niin pian kuin mahdollista. Satama sijaitsee lossin pohjoispuolella ja meillä on 25 yöpymispaikkaa sekä sähkö.

Satamamaksun voi maksaa Parkman tai Easypark sovelluksilla tai Farmors Caféssa. 

Info: +358500571739

Poikkeuskesä 2020

Kuten monet muutkin olemme mekin pohtineet paljon, miltä toimintamme tulee näyttämään tulevana kesänä. Seuraamme tietenkin jatkuvasti tilannetta ja viranomaisten suosituksia, tiedämme että tilanne saattaa vaihtua nopeastikin. Mutta tämänhetkisen tiedon valossa suunnittelemme ja toivomme, että voimme avata Farmors Café'n juhannuksen aikaan. Tulemme tekemään kaikkemme turvataksemme asiakkaittemme ja henkilökuntamme hyvinvoinnin.

Tänä vuonna vierailu luonamme vaatii etukäteisvarauksen. Olemme myös ikäväksemme joutuneet perumaan kaikki tämän kesän tapahtumat. Tämän lisäksi suurin osa toiminnastamme tulee tapahtumaan ulkona katoksen alla. Emme myöskään tule tarjoamaan kakkubuffeéta emmekä seisovaa pöytää. MUTTA sen sijaan tulemme laatimaan ihanan menun ja tietenkin tarjolla on myös kakkuja. Tarjoamme myös tilattavaksi aamiaiskasseja, take away-kakkuja sekä -pizzoja laajemmassa mittakaavassa. Uskomme, että kaikki nämä muutokset johtavat myös hyvään ja että te saatte kokea jotain uutta. Yhdessä teidän kanssanne voimme tehdä parhaamme kantaessamme vastuumme tässä tilanteessa - toivottavasti nähdään kesällä! Covid19 omavalvonta suunitelma on saatavilla kahvilassa.

Informoimme käynnin varaamiseen liittyvistä yksityiskohdista lähiaikoina.