Meidän ruoka

Farmors Café on rakennettu Gamlas Lillstuga -nimiseen entiseen luotsitupaan, joka on rakennettu 1700- ja 1800-luvun vaihteessa. Isoäiti Erika asui tuvassa yksin viidentoista vuoden ajan puolisonsa Jannen kuoltua vuonna 1935. Sen tähden pientä valkonurkkaista punamultataloa alettiin kutsua 'Isoäidin taloksi'. Talo on muuttunut ja kasvanut talonväen myötä, mutta vanhat hirsiseinät ovat yhä entisellään ja voivat kertoa tulevillekin sukupolville entisistä ajoista ja siellä asuvasta onnesta. Me kahvilaravintola Farmors Caféssa olemme luoneet vieraillemme unohtumattomia kokemuksia jo vuodesta 1994 lähtien.

Meidän ruokafilosofia perustuu aitoon ruoanlaittoon, menu vaihtelee päivittäin riippuen sesongin raaka-aineista. Arvostamme luonnonläheistä ruoanlaittoa ja hyödynnämme saaren omia antimia. Ensisijaisesti raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta ja koristelemme myös annokset puutarhamme kukilla ja yrteillä. Valmistamme jokaisen annoksen huolellisesti, jotta lopputulos olisi ilo sekä silmälle että makuelämykselle. Sen vuoksi olemme myös iloisia siitä, että kahvilan uusiutua sähkö tulee saaren kolmesta tuulivoimalasta: Frej, Ilo ja Flora.

Kakkupöytä

Joka päivä 

Farmors Cafén kakkupöytä on katettu joka päivä kello 12.00 alkaen. Kakkuvalikoima sisältää klassikoita, jotka ovat olleet mukana kahvilan avaamisesta lähtien sekä uudempia kakkuja ja leivoksia. Huomioimme myös teidät, joilla on erikoisdieettejä.

 

Menu

Joka päivä klo. 12 alkaen, keittiö sulkeutuu tuntia ennen kahvilaa. 

Meidän kesä menulta voi tilata ruokaa kello 12.00 lähtien. Menu vaihtelee raakaaineksien mukaan, mutta tarjolla on aina liha-, kala- ja kasvisvaihtoehto sekä päivän salaatti. Perheen pienimmille löytyy myös vaihtoehtoja. Annokset saavat inspiraationsa pohjoismaisesta keittiöstä ja tarjoillaan itsepoimittujen villiyrttien kera.  

 

Saaristolaispöytä

Isoimmille ryhmille (minimi 15 henkilöä) voidaan tilauksesta ja mahdollisuuksien mukaan kattaa meidän suosittu saaristolaispöytä Pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin, mikäli olette kiinnostuneita tästä vaihtoehdosta.

 

Puutarhapizza

Joka päivä klo. 12 alkaen, keittiö sulkeutuu tuntia ennen kahvilaa. 

Meidän aito italialainen juureen tehty puutarhapizza valmistamme puu-uunissa. Liha- sekä kasvis vaihtoehtoja sesonkin raaka aineiden mukaan.

 

Puoti

Joka Päivä 25.6-15.8

Meidän pienestä artesaaniruokapuodistamme löytyy m.m kahvilan tuoretta leipää, teetä, mausteita, hunajaa, hilloa ja muita laadukkaita tuotteita lähiseudulta.