Ruoka

Farmors Cafén ruokafilosofia perustuu aitoon ja maanläheiseen ruoanlaittoon. Menu vaihtelee päivittäin riippuen sesongin raaka-aineista sekä niiden saatavuudesta. Arvostamme luonnonläheistä ruoanlaittoa ja hyödynnämme saaren omia antimia. Sen vuoksi olemme myös iloisia siitä, että kahvilan sähkö tulee saaren kolmesta tuulivoimalasta: Frej, Ilo ja Flora. Ensisijaisesti raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta ja koristelemme myös annokset puutarhamme kukilla ja yrteillä. Valmistamme jokaisen annoksen huolellisesti, jotta lopputulos olisi ilo sekä silmälle että makuelämykselle.

Kakkupöytä

Joka päivä 10.00-22.00

Farmors Cafén kakkupöytä on katettu joka päivä kello 10.00-22.00. Kakkuvalikoima sisältää klassikoita, jotka ovat olleet mukana kahvilan avaamisesta lähtien sekä uudempia kakkuja ja leivoksia. Huomioimme myös teidät, joilla on erikoisdieettejä.

 

Päivän Ateria

Arkisin klo. 12.00 lähtien.

Päivän ateria katetaan arkisin kello 12.00 lähtien ja on saatavilla noin kello 15.00 asti. Ateria vaihtelee päivästä päivään ja sen ohella on tarjolla raikasta salaattia sekä tuoretta leipää.

 

Menu

Arkisin sesonkina klo. 12.30/Lauantaisin ja sunnuntaisin klo. 15.30

Menu-listalta voi tilata ruokaa arkisin kello 12.30 lähtien ja viikonloppuisin kello 15.30 lähtien. Meillä on lounasmenu joka tarjoillaan klo. 12.30-15.00 ja iltamenu joka tarjoillaan klo 15.30-21.00. Menu vaihtelee raakaaineksien mukaan, mutta tarjolla on aina liha-, kala- sekä kasvisvaihtoehto. Annokset saavat inspiraationsa pohjoismaisesta keittiöstä ja tarjoillaan itse poimittujen villiyrttien kera. Keittiö sulkee aina tuntia ennen kahvilan sulkemisaikaa.  

 

Saaristolaispöytä

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo. 12.00 - noin 15.00

Joka lauantai ja sunnuntai kello 12.00 lähtien tarjolla on runsas ja monipuolinen saaristolaispöytä. Buffet sisältää muun muassa kalapöydän, erilaisia salaatteja sekä lihaherkkuja.

 

Paviljonki

Sesonkina päivittäin klo. 12.30

Kesäsesonkina pikkunälkäiset ja janoiset voivat hakeutua paviljonkiin. Täältä voitte saada pientä suolaista ja tilata aito italialainen juureen tehty puutarhapizza puu-uunistamme. Puutarhaizzat tulevat omasta puu-uunikeittiöstämme.