Ruoka

 

Farmors Cafén ruokafilosofia perustuu aitoon ja maanläheiseen ruoanlaittoon. Menu vaihtelee päivittäin riippuen sesongin raaka-aineista sekä niiden saatavuudesta. Arvostamme luonnonläheistä ruoanlaittoa ja hyödynnämme saaren omia antimia. Ensisijaisesti raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta ja koristelemme myös annokset puutarhamme kukilla ja yrteillä. Valmistamme jokaisen annoksen huolellisesti, jotta lopputulos olisi ilo sekä silmälle että makuelämykselle. Sen vuoksi olemme myös iloisia siitä, että kahvilan sähkö tulee saaren kolmesta tuulivoimalasta: Frej, Ilo ja Flora.

Kakkupöytä

Joka päivä 12.00-20.00

Farmors Cafén kakkupöytä on katettu joka päivä kello 12.00-20.00 Kakkuvalikoima sisältää klassikoita, jotka ovat olleet mukana kahvilan avaamisesta lähtien sekä uudempia kakkuja ja leivoksia. Huomioimme myös teidät, joilla on erikoisdieettejä.

 

Päivän Ateria

Poikkeuskesästä johtuen meillä ei ole mahdollisuutta tarjoilla päivän ateriaa

Päivän ateria katetaan arkisin kello 12.00 lähtien ja on saatavilla noin kello 15.00 asti. Ateria vaihtelee päivästä päivään ja sen ohella on tarjolla raikasta salaattia sekä tuoretta leipää.

 

Menu

Joka päivä 12.00-19.00

Menu-listalta voi tilata ruokaa kello 12.00 lähtien. Menu vaihtelee raakaaineksien mukaan, mutta tarjolla on aina liha-, kala- sekä kasvisvaihtoehto. Annokset saavat inspiraationsa pohjoismaisesta keittiöstä ja tarjoillaan itse poimittujen villiyrttien kera.  

 

Saaristolaispöytä

Poikkeuskesästä johtuen meillä ei ole mahdollisuutta tarjoilla saaristolaispöytää

Joka lauantai ja sunnuntai kello 12.00 lähtien tarjolla on runsas ja monipuolinen saaristolaispöytä. Buffet sisältää muun muassa kalapöydän, erilaisia salaatteja sekä lihaherkkuja.

 

Paviljonki

Tänä kesänä kaikki tilaukset tehdään paviljongista

Kesäsesonkina pikkunälkäiset ja janoiset voivat hakeutua paviljonkiin. Täältä voitte saada pientä suolaista ja tilata aito italialainen juureen tehty puutarhapizza puu-uunistamme. Puutarhaizzat tulevat omasta puu-uunikeittiöstämme.