Välkommen

Till oss här på cafét är man alltid välkommen på kaffe&kaka. Vill man äta mat rekommenderar vi varmt att ni bokar ert besök på förhand under högsäsong. Vi försöker så gott det går att undvika trängsel och vi vill att alla gäster som besöker oss skall få en egen sittplats. Om man inte bokat kan man såklart ändå komma förbi och kolla läget - vi gör vårt bästa för att kunna välkomna alla som önskar besöka oss. Det är enkelt att boka och man kan avboka upp till 24h innan besöket.

Boka här!

 

Farmors Cafés matfilosofi bygger på genuin matlagning och alla våra kakor bakas här hos oss. Vår sommarmeny på cafét varierar med säsongens råvaror. 

Cafébryggan är en lugn gästhamn norr om byviken med promenadavstånd till Farmors Café. Dags- och nattparkering med hamnkiosk, el och tvättmöjligheter. 

Under sommaren 2021 kommer familjevänligt program i mindre skala att ordnas invid Cafét i mån av möjlighet och i enlighet med rådande restriktioner. Allsång, ponnyridning och besök av mumin står på programmet. Här på vår hemsida hittar du datumen för våra sommarevenemang. Gör gärna en förhandsbokning om du är intresserad av att besöka oss under något evenemang.