Aktuellt

Här kan du läsa mer om kurser, aktiviter och om sommarsäsongens program och konsertkvällar som ordnas på Farmors Café. Här meddelas datum för konsertkvällarna, specialöppentider och andra till Farmors Café eller Högsåra anknutna evenemang.

Du kan följa med händelser och uppdateringar även via vår Facebook sida.

Undantagssommar 2020

Som de flesta andra har vi funderat mycket på hur vår verksamhet kommer att se ut inkommande säsong. Vi följer såklart med läget och myndigheternas rekommendationer, vi är medvetna om att situationen kan ändra snabbt. Men med den information vi har för tillfället planerar och hoppas vi kunna öppna vid midsommar. Vi kommer göra vårt yttersta för att säkra våra gästers och personalens välmående.

För att säkerställa att antalet gäster inte överskrider rekommendationerna och för att undvika köbildning krävs i år en förhandsbokning innan man besöker oss. Vi har även tagit det tråkiga beslutet att avboka alla evenemang för denna sommar. Vidare kommer största delen av vår verksamhet att ske utomhus under tak. Självfallet kommer vi inte i år att kunna servera kakbuffe eller stående bord. MEN istället kommer vi ha en härlig meny och såklart kommer man ändå att kunna välja bland våra kakor. Vi kommer även erbjuda frukostkassar samt takeaway av kakor och pizza i en större utsträckning. Vi tror att alla dessa ändringar kan leda till mycket gott och vi hoppas att ni kommer för att pröva något nytt. Tillsammans med er kan vi alla göra vårt bästa för att ta gemensamt ansvar i denna situation.

Mer detaljer och info om hur man kan boka sitt besök följer strax.