Cafébryggan/Aktuellt

Här kan du läsa mer om Farmors Cafés gästbrygga, Cafébryggan. Du kan även följa med händelser och uppdateringar via vår Facebook sida.

Cafébryggan

Vi är väldigt glada av att vara en del Smart Marina och Interreg Baltic projektet -  ett projekt för att förbättra service i Östersjöhamnar genom att utveckla smarta och miljövänligare lösningar. Under denna sommar kommer vi att förbättra servicen vid Cafébryggan, vi arbetar för att ha en fullt fungerande service till sommaren 2021. Till den nya servicen vid Cafébryggan kommer bland annat sanitetsutrymmen och avfallshantering utvecklas. Cafébryggan ligger norr om färjfästet med 25 nattplatser samt el.

Hamnavgiften kan betalas med appen Parkman och Easypark, eller vid Farmors Café. 

Mer info: +358500571739

Undantagssommar 2020

Som de flesta andra har vi funderat mycket på hur vår verksamhet kommer att se ut inkommande säsong. Vi följer såklart med läget och myndigheternas rekommendationer, vi är medvetna om att situationen kan ändra snabbt. Men med den information vi har för tillfället planerar och hoppas vi kunna öppna vid midsommar. Vi kommer göra vårt yttersta för att säkra våra gästers och personalens välmående. Vår egenplan och åtgärder i och med coronaepidemin finns tillgängligt i cafét.

För att säkerställa att antalet gäster inte överskrider rekommendationerna ber vi våra gäster att göra en förhandsbokning innan man besöker oss. Vi har även tagit det tråkiga beslutet att avboka alla evenemang för denna sommar. Vidare kommer största delen av vår verksamhet att ske utomhus under tak. Självfallet kommer vi inte i år att kunna servera kakbuffe eller stående bord. MEN istället kommer vi ha en härlig meny och såklart kommer man ändå att kunna välja bland våra kakor. Vi kommer även erbjuda frukostkassar samt takeaway av kakor och pizza i en större utsträckning. Vi tror att alla dessa ändringar kan leda till mycket gott och vi hoppas att ni kommer för att pröva något nytt. Tillsammans med er kan vi alla göra vårt bästa för att ta gemensamt ansvar i denna situation.

Mer detaljer och info om hur man kan boka sitt besök följer strax.